• Urbanext geselecteerd voor IJsbaanlaan - Haarlem

  17-01-2020

  Urbanext is samen met MINTSKE landschapsontwerp geselecteerd door de Gemeente Haarlem om een Stedenbouwkundig Programma van Eisen op te stellen voor de locatie IJsbaanlaan. We gaan de komende tijd aan de slag met de gemeente, Elan Wonen, omwonenden en stakeholders om samen tot een mooi, haalbaar en gedragen plan te komen en deze plek te activeren.

   

 • Bijdrage Urbanext te zien bij Sluisbuurt Studies Arcam

  04-09-2018

  De studie van Urbanext i.s.m. EVA architecten voor cluster 1a en 6b van de Sluisbuurt Studies is te zien bij Arcam Architectuurcentrum Amsterdam. De tentoonstelling, met o.a. onze bijdrage, opent a.s. vrijdag 7 september, 17.00 uur, i.s.m. Academie van Bouwkunst Amsterdam en Gemeente Amsterdam,  https://www.arcam.nl/sluisbuurt-studies/

 • Urbanext Stedenbouw wint uitvraag voor revitalisering Dordtse Kil I, II en Amstelwijck West

  02-02-2018

  Urbanext Stedenbouw is geselecteerd door gemeente Dordrecht voor de revitalisering van de bedrijventerreinen Dordtse Kil l, ll en Amstelwijck West. Samen met Buro Beuk gaan we deze uitdaging aan!

 • Mooie opdracht voor de Sluisbuurt afgerond!

  10-01-2018

  De Sluisbuurt krijgt vorm! Voor de Gemeente Amsterdam werkte Urbanext Stedenbouw samen met EVA architecten de afgelopen tijd aan de invulling van twee clusters binnen de toekomstige wijk. In een aantal architectenworkshops toetsten we de mogelijkheden en regels van het concept stedenbouwkundig plan.

 • Omgevingsvisie Beurskwartier vastgesteld

  07-12-2017

  Het gezonde, duurzame, hoogstedelijke plan voor Beurskwartier en Lombokplein is vastgesteld! Urbanext Stedenbouw heeft er met veel plezier aan meegewerkt!

 • Website is live!

  02-06-2017
 • Nieuwe werkplek aan het Wilhelminapark

  02-02-2017

  Urbanext Stedenbouw heeft een nieuw kantoor aan het Wilhelminapark te Utrecht. Samen met EVA architecten en Kamperdijk Ontwikkeling delen we deze prachtige werkplek.